Als internationaal transportbedrijf op het gebied van transport en logistiek , biedt Durga Logistics logistieke dienstverlening op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van op maat gemaakte transport oplossingen binnen en buiten Europa. Bent u een internationale onderneming, zijn wij graag uw partner op het gebied van transport en logistiek. Durga Logistics vervoert diverse soorten goederen op een efficiënte, snelle en flexibele manier vanuit en door Europa.

Transport en Logistiek internationaal

Durga Logistics heeft een brede expertise in de hele keten van transport en logistiek. Wij zijn uitgegroeid tot een internationaal transportbedrijf in Rotterdam, waar wij via ons wereldwijd netwerk al onze klanten bedienen. Voor al uw Europees wegtransport, zwaar transport, railtransport , zeevracht of luchtvracht reageren wij snel op uw aanvraag, zodat uw goederen altijd binnen de gestelde termijn op de plaats van bestemming zijn. Daar moet u toch op kunnen vertrouwen?

Expediteur in Transport en Logistiek

Wij zijn met name gespecialiseerd in internationaal transport voor zowel grote bulkgoederen als kleinere vrachten. Als transportbedrijf in Rotterdam zijn voor ons afwijkende maten of gewichten geen enkel probleem. Daarnaast kunnen wij ook alle faciliteiten regelen voor de tijdelijke opslag van uw goederen, die wij op een later moment voor u kunnen transporteren. Als expediteur kent Durga Logistics alle wegen en de know how die nodig zijn om uw transport tot in de puntjes te regelen.

Waarom Transport en Logistiek bij Durga Logistics?

Natuurlijk zetten wij graag voor u op een rijtje waarom wij onze goede naam op het gebied van transport en logistiek waarmaken:

 • Wij werken alleen met ervaren en getrainde chauffeurs die op diverse landen rijden en alle regel- en wetgeving omtrent internationaal transport kennen
 • Verschillende vormen van transport, logistiek en distributie binnen de Benelux en wegtransport door heel Europa
 • Beschikking over een wagenpark met diverse typen vrachtwagens, containertrucks, bulkwagens en geschikt vervoer voor zeetransport, luchtvracht en railtransport
 • Opslag faciliteiten in eigen huis voor tijdelijke opslag van goederen
 • Internationaal netwerk van betrouwbare transportpartners en chauffeurs

“Kies voor Durga Logistics, uw partner in Transport en Logistiek”

  This post is also available in: Holandés Inglés

  0 comentarios

  Dejar un comentario

  ¿Quieres unirte a la conversación?
  Siéntete libre de contribuir!

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *