Als internationaal transportbedrijf kunt u bij ons ook terecht voor luchtvracht. Met al onze andere transportmiddelen, neemt luchtvracht een meer bijzondere plaats in. Mede als uw lading snel naar de andere kant van de wereld vervoerd moet worden, is luchtvracht hiervoor zeker een snelle en veilige transportmogelijkheid.

Luchtvracht met een deskundige transportpartner

Wij werken met transportpartners die de deskundigheid hebben om, conform de eisen en wensen van u als klant, aan alle luchttransporteisen te voldoen. Veel van onze klanten hechten belang bij de snelheid van luchtvracht. Door onze manier van werken, dragen wij er zorg voor dat uw lading zo snel mogelijk naar de luchthavens wordt vervoerd en aan boord van een vliegtuig wordt geladen. Wij bedingen snelle doorlooptijden en dat is weer in uw voordeel.

Uw goederen per luchtvracht vervoeren?

Indien uw bedrijf frequent een luchtvracht heeft, zijn wij als logistiek dienstverlener hiervoor de aangewezen transportpartner. Luchtvracht kent wel eigen regels en voorschriften. Mede door onze jarenlange ervaring binnen de luchttransport, doen wij rechtstreeks zaken met luchtvaartmaatschappijen, waardoor wij kostenverhogende tussenpartijen kunnen overslaan.

Luchtvracht met luchtvrachtcontainers

Heeft u losse zendingen of zendingen die met luchtvrachtcontainers vervoerd moeten worden, dragen wij er zorg voor dat deze snel en veilig naar uw wereldwijde klanten geleverd worden. Daarvoor en daarna kunnen wij ook de wegtransport of ander internationaal transport op ons nemen, zodat uw zending exact op de plaats van bestemming terecht komt.

De voordelen van luchtvracht

  • Luchtvracht is een snelle, efficiënte en transcontinentaal transportmiddel
  • Een van de snelste manieren van wereldwijd transport en goederenvervoer
  • Een zeer veilige manier van internationaal transport
  • Ideaal in combinatie met wegtransport of railtransport in het buitenland
  • Kosten besparen op internationaal transport bij grotere vrachten

U heeft een lading die u per luchtvracht wilt vervoeren?

Wilt u graag met ons de mogelijkheden van luchtvracht bespreken, kunt u hiervoor gelijk een aanvraag indienen. Wij nemen dan alle opties met u door en weet u gelijk waar u aan toe bent.

“Wilt u ook uw luchtvracht combineren met internationaal wegtransport?”

    This post is also available in: EngelsSpaans