Durga Logistics kan spoedtransport en sneltransport inzetten als uw pakketjes, pallet goederen of grote vracht zo snel mogelijk naar uw klant vervoerd moeten worden. Met ons uitgebreid koeriersnetwerk in het binnen- en buitenland hebben wij alle faciliteiten en geschikt vervoer in huis om aan uw vraag naar een snelkoerier te voldoen.

Spoedkoerier Rotterdam

Of u nou een spoedkoerier in Rotterdam zoekt voor een pakket van twee kilo, een pakketje met belangrijke documenten of voor een vracht van meer dan 20 ton, wij zetten alles op alles om uw spoedtransport binnen de gewenste tijd op plaats van bestemming te brengen. Door de hoge flexibiliteit van onze chauffeurs, wordt uw spoedzending met het meest geschikte vervoermiddel zo snel mogelijk vervoerd door Nederland of daarbuiten.

Een spoedzending naar het buitenland?

Heeft u een spoedzending voor een internationaal koerier naar een bestemming binnen of buiten Europa? Geen probleem voor Durga Logistics. Als internationaal koerier verzorgen wij gewone koeriersdiensten, maar ook spoedtransport door heel Europa en de Benelux. Tevens kunnen wij zorgdragen voor speciale zendingen met speciaal transport, luchtvracht of railtransport. 

Internationaal spoedtransport nodig?

Durga Logistics heeft met spoedtransport en sneltransport een doorlopende service van 24 uur. Op het moment dat uw aanvraag binnenkomt, gaan wij gelijk voor u aan de slag om te kijken met welk vervoermiddel uw zending zo snel mogelijk vervoerd kan worden. Wij houden u vanzelfsprekend continue op de hoogte van de voortgang en kunnen u gedurende de aflevering vrijwel exact vertellen hoe laat uw pakket op de plaats van bestemming zal zijn. Bij ons weet u tenminste altijd waar u aan toe bent!

De voordelen van sneltransport van Durga Logistics

 • Met één telefoontje zetten wij de spoedtransport gelijk in gang
 • Voor grote en kleine spoedzendingen van elk formaat
 • Internationaal snelkoerier naar alle Europese landen
 • Voor internationaal transport, spoedtransport en gewoon wegtransport
 • Altijd de scherpste prijs in spoedtransport en sneltransport

Snel een spoedtransport regelen?

Bent u overtuigd van de voordelen om gebruik te maken van spoedtransport van Durga Logistics? Dien gelijk een aanvraag in, zodat wij de meeste geschikte wagen bij u voor kunnen rijden om uw zending met de grootste spoed te vervoeren!

“Ook bij spoedtransport en sneltransport moet u bij Durga Logistics zijn”

  This post is also available in: EngelsSpaans

  0 antwoorden

  Plaats een Reactie

  Meepraten?
  Draag gerust bij!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *