Met ons internationaal transportbedrijf in Rotterdam, gespecialiseerd in de transport en logistiek, organiseren wij alle soorten transport van en naar diverse landen binnen en buiten Europa. Met onze expertise in Europees transport en jarenlange ervaring, zijn wij een zeer bekwaam transportbedrijf binnen de internationale logistiek.

Internationaal transport, altijd goed geregeld

Een palletlading naar Spanje, Portugal of Frankrijk? Of heeft u een lading goederen dat zo snel mogelijk in Noorwegen moet zijn? Als expert in internationaal transport, beschikken wij over de kennis en kunde om iedere vraag naar internationaal vervoer tot een goed einde te brengen. Wij bieden zowel internationale wegtransport, zeevracht, luchtvracht, maar ook railtransport en koeriersdiensten. 

Internationaal transport & Logistiek

Uw internationaal transport naar Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal of andere landen binnen en buiten Europa regelen wij vanuit ons transportbedrijf in Rotterdam. Van daaruit organiseren wij alle (inter)nationale transporten voor heel Nederland. Of uw bedrijf nu in Groningen of in Breda zit, één telefoontje naar Durga Logistics en wij regelen alles; het vervoer, de vracht, douanepapieren en alle bijbehorende formaliteiten. Daarnaast spreken onze internationale chauffeurs meerdere talen, zodat de communicatie in het land van bestemming ook vlekkeloos verloopt.

U kiest bij internationaal transport voor Durga Logistics voor:

 • Transport naar Spanje
 • Transport naar Frankrijk
 • Transport naar Duitsland
 • Transport naar Polen
 • Transport naar Oostenrijk
 • Transport naar Engeland
 • Transport naar Italië
 • Transport naar België
 • Transport naar Oost-Europa

Hierbij kunnen wij het vervoer regelen naar iedere gewenste stad of plaats. Of het nu gaat om een zending kwetsbare goederen naar Engeland of een nieuwe graafmachine van Zwolle naar Amerika, Durga Logistics regelt het snel! Desgewenst kunnen wij een lading ook in onze tijdelijke opslag bewaren, totdat alle papieren geregeld zijn en wij het op een later moment kunnen vervoeren. Wij hebben alle logistieke middelen tot onze beschikking.

Speciaal transport en exceptioneel vervoer

Met onze expertise in zwaar transport , speciaal transport en exceptioneel vervoer, rijden wij ook transport met gevaarlijke stoffen. Durga Logistics heeft binnen haar netwerk alle transportmiddelen voor exceptioneel vervoer en uitzonderlijk vervoer om dit mogelijk te maken. Daarbij werken wij met chauffeurs die ervaren zijn in het vervoeren van speciaal transport, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw lading snel en veilig bij uw afnemer wordt afgeleverd.

U heeft een internationaal transportbedrijf nodig?

Heeft u een lading dat op zeer korte termijn of direct naar uw klant binnen of buiten Europa vervoerd moet worden? Doe gelijk een aanvraag voor internationaal transport, zodat wij het snel voor u kunnen regelen!

“Internationaal transport naar alle plaatsen binnen en buiten Europa”

  This post is also available in: Engels Spaans

  0 antwoorden

  Plaats een Reactie

  Meepraten?
  Draag gerust bij!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *