Als internationaal transportbedrijf op het gebied van transport en logistiek , biedt Durga Logistics logistieke dienstverlening op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van op maat gemaakte transport oplossingen door heel Europa. Wij maken er werk van om alle regelwerk rondom transport op ons te nemen en tot in de puntjes te verzorgen. Juist om uw bedrijf te ontlasten en de logistiek activiteiten op ons te nemen. Daar staan wij voor!

Onze achtergrond

Durga Logistics heeft meer dan 18 jaar ervaring in de transport en logistiek. Door deze opgebouwde werkervaring voor grote, gerenommeerde transportbedrijven en logistieke dienstverleners, hebben wij de kennis en power om dit op dezelfde wijze voor Durga Logistics uit te voeren. Daar kunt u van profiteren, aangezien wij graag een stapje verder gaan en elke opdracht of aanvraag met de uiterste zorgvuldigheid en op persoonlijke handelswijze afhandelen.
Als gespecialiseerde logistieke dienstverlener leveren wij een uitgebreid dienstenpakket en beschikken wij over een breed mondiaal netwerk van betrouwbare partners.

Onze visie en missie

Durga Logistics staat als betrouwbare logistiek dienstverlener hoog aangeschreven binnen ons internationaal netwerk. Wij zien het als onze missie om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen en uitstekend resultaat te leveren. Daarbij willen wij binnen 10 jaar uitgroeien naar een wereldwijde partner met een team van 20 specialisten die de transport en logistiek van Durga Logistics op zich nemen. Met onze ambities willen wij dit graag samen met u waarmaken.

Onze onderscheidende kernwaarden

  • Gespecialiseerd in het leveren van maatwerk in alle opzichten
  • Wij horen graag van u hoe u met ons zou willen samenwerken
  • Zeer persoonlijke manier van communiceren, elke klant is even belangrijk
  • Groot internationaal netwerk van betrouwbare transportpartners
  • Beschikking over de capaciteit van diverse typen vrachtwagens, containtertrucks, bulkwagens en geschikt vervoer voor zeevracht, luchtvracht en railtransport
  • Voor elke transportvraag bieden wij de juiste oplossing

“Ziet u de voordelen om juist met ons transportbedrijf in zee te gaan?”

This post is also available in: EngelsSpaans

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *