Moet uw pakket of zending snel bij uw klant zijn, duurt gewoon wegtransport wellicht te lang en zit uw klant te wachten op uw pakket of goederen? Maak dan gelijk gebruik van de koeriersdiensten van Durga Logistics voor zendingen binnen Nederland, maar ook door Europa.

Koeriersdienst Rotterdam

Binnen onze dienstverlening in de transport en logistiek, kunt u ons ook inzetten als koeriersbedrijf in Rotterdam. Soms heeft u zendingen waarbij gewoon wegtransport niet kan waarborgen dat uw zending op tijd bij uw klant is. Dan is de koeriersdienst van Durga Logistics de oplossing om uw pakket absoluut binnen de gestelde tijd te bezorgen. Wij hebben de beschikking over diverse (bestel)wagens en vrachtauto’s, waardoor wij uw goederen of pakket rechtstreeks op de plaats van bestemming vervoeren.

Internationaal koerier nodig?

Heeft u snel een internationaal koerier nodig die voor u naar het buitenland moet om een zending binnen of buiten Europa te bezorgen? Geen probleem voor Durga Logistics! Met één telefoontje, kunnen we het pakket in no time bij het gewenste adres ophalen en snel naar uw klant vervoeren. Als internationaal koerier werken wij alleen met professionele, gediplomeerde chauffeurs die ook meerdere talen spreken, waardoor de communicatie in het land van bestemming ook vlekkeloos verloopt.

Koerier gezocht? Wij staan al voor u klaar!

Binnen ons logistiek centrum en koeriersdienst in Rotterdam, kunnen wij snel schakelen op binnenkomende aanvragen voor koeriersdiensten. Vanuit ons kantoor houden wij met onze moderne communicatiemiddelen en routeplanningssystemen u op de hoogte van de voortgang van uw zending. Als koerier vervoeren wij snel uw documenten, pakketjes, palletzendingen, grotere zendingen en goederen zoals wij ook doen bij internationaal transport. 
Moet uw zending sneller dan snel vervoerd worden? Maak dan gelijk gebruik van onze spoedtransport waarbij wij razendsnel uw zending op de plaats van bestemming brengen.

De voordelen van de koeriersdienst van Durga Logistics

 • Met één telefoontje gaan wij gelijk voor u in de benen
 • Voor grote en kleine zendingen van elk formaat
 • Internationaal koerier naar alle Europese landen
 • Voor sneltransport, spoedtransport en gewoon wegtransport
 • Altijd de scherpste prijs in koeriersdiensten

Gebruik maken van onze koeriersdiensten?

Bent u overtuigd van de voordelen om gebruik te maken van de koeriersdienst van Durga Logistics? Dien gelijk een aanvraag in, zodat wij de meeste geschikte bestelwagen bij u voor kunnen rijden om uw zending meteen te vervoeren!

  “Als internationaal koerier heeft u met onze koeriersdienst de beste service”

  This post is also available in: Engels Spaans

  0 antwoorden

  Plaats een Reactie

  Meepraten?
  Draag gerust bij!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *