Bij Durga Logistics kunt u ook terecht voor zwaar transport, exceptioneel transport, uitzonderlijk vervoer en transport van gevaarlijke stoffen; kortom ‘speciaal transport’. Met een groot wagenpark en goed opgeleide chauffeurs, verzorgen wij diverse vormen van speciaal transport binnen Nederland en Europa.

Zwaar transport voor exceptioneel vervoer

Bij ladingen en grote zendingen die te zwaar of te groot zijn voor normaal wegtransport, hebben wij de beschikking over speciale transportvoertuigen, railtransport, luchtvracht of zeevracht. Met onze zwaar transport voertuigen kunnen breedte, hoogte en lengtetransporten worden uitgevoerd, waarbij u kunt denken aan zware (landbouw) voertuigen, hijskranen, grote machines, containervervoer of ander exceptioneel vervoer.

Speciaal transport en uitzonderlijk vervoer

Zeker bij speciaal transport en ander uitzonderlijk vervoer, is een goede efficiency en professionele werkwijze van het transportbedrijf essentieel. Durga Logistics is een wereldwijde logistieke partner met nationale en internationale bedrijven in ons netwerk over de hele wereld. Met grote regelmaat hebben wij de verantwoordelijkheid over het transporteren van speciaal transport, zwaar transport en uitzonderlijk vervoer.

Hoe zwaar is uw zwaar transport om te vervoeren?

Wanneer wij uw order voor het vervoeren van zwaar transport binnen krijgen, zullen wij direct kijken welk transportmiddel hiervoor het meest geschikt is. Al onze medewerkers, projectplanners en chauffeurs zijn zeer ervaren op het gebied van zwaar transport en weten exact welke handelwijze hierin gehanteerd moet worden. De technische kennis en werkervaring van onze goed opgeleide chauffeurs, stelt hen in staat om uw vracht met de uiterste precisie te laten inladen en te vervoeren.

Heeft u een lading die wel opgehaald maar nog niet vervoerd kan worden? Desgewenst kunt u deze lading in onze tijdelijke opslag onderbrengen tot het moment van transportatie.

Waarom zwaar transport bij Durga Logistics?

 • Zeer ervaren medewerkers met de juiste opleiding en papieren
 • Wij beschikken over diverse transportvoertuigen voor exceptioneel vervoer
 • Altijd uitgaande van de meest effectieve transportoplossing in uw voordeel
 • Geen enkele vracht of transport is ons vreemd
 • Voor ons is de klus pas geklaard als de laatste details zijn afgehandeld

U heeft een vracht voor speciaal transport?

Heeft u een lading dat als speciaal transport of zwaar transport aangemerkt wordt en dat snel naar de plaats van bestemming vervoerd moet worden? Vraag gelijk een offerte aan, zodat wij direct contact met u kunnen opnemen!

“Voor elk zwaar transport, speciaal transport of exceptioneel vervoer ”

  This post is also available in: Engels Spaans

  0 antwoorden

  Plaats een Reactie

  Meepraten?
  Draag gerust bij!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *