Als internationaal transportbedrijf in Rotterdam, gespecialiseerd in de transport en logistiek, bieden wij een voltallig scala aan wegtransport. Met ons internationaal netwerk rijden wij door heel Europa en desgewenst ook daarbuiten. Door de efficiënte logistieke dienstverlening die wij bieden, weten wij elk wegtransport binnen de gestelde kaders en tijdstermijn op de plaats van bestemming te brengen.

Wegtransport op de meest efficiënte wijze

Bij wegtransport is het uitermate van belang dat u als (inter)nationaal bedrijf kunt rekenen op een transportbedrijf dat binnen de gestelde termijn snel en efficiënt kan leveren. Door het creatief inzetten van onze kennis, ervaring, capaciteit en transportmiddelen, weten wij telkens weer onze klanten tevreden te stellen, waardoor wij als betrouwbaar transportbedrijf maar blijven groeien. Graag kijken wij hoe wegtransport voor u op de meest efficiënte wijze kan worden ingezet.

Wegtransport en tijdelijke opslag

Met wegtransport bieden wij ook aanvullende diensten aan op het gebied van tijdelijke opslag en warehousing. Is het om de een of andere reden niet mogelijk om gelijk uw goederen te vervoeren, kunnen wij deze tijdelijk voor u opslaan en later vervoeren. Daarna bekijken wij hoe uw lading met het meest efficiënte transportmiddel naar de eindbestemming kan worden vervoerd.

Wegtransport en goederenvervoer

Als expediteur hebben wij alle ‘know how’die nodig is om uw transporten veilig, efficiënt en snel naar de plaats van bestemming te brengen. Durga Logistics biedt een uitvoerig scala van wegtransport en goederenvervoer, waarbij ons breed internationaal netwerk inzetten om snel aan de transportvraag van onze klanten te kunnen voldoen.

Ook voor ‘last -minute’ zendingen kunnen wij onze koeriersdienst i voor spoedtransport inzetten om razendsnel uw lading binnen of buiten Nederland af te leveren. Wij verleggen hierin graag onze grenzen.
Heeft u een lading dat binnen of buiten Europa vervoerd moet worden? Kijk dan naar de mogelijkheden bij internationaal transport.

Snel wegtransport voor uw vracht nodig?

Bent u benieuwd naar de extra voordelen om uw wegtransport voortaan bij Durga Logistics onder te brengen, kunt u hiervoor gelijk een aanvraag doen. Wij leggen u dit graag haarfijn uit!

“Snel wegtransport bij Durga Logistics is altijd op tijd bij uw klant”

  This post is also available in: Holandés Inglés

  0 comentarios

  Dejar un comentario

  ¿Quieres unirte a la conversación?
  Siéntete libre de contribuir!

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *