Durga Logistics kan ook railtransport voor u regelen, aangezien goederenvervoer per spoor zeker een aantal voordelen biedt ten opzichte van wegvervoer. Steeds meer bedrijven zien de voordelen van railvervoer. Indien er grote ladingen goederen over lange afstanden vervoerd moeten worden, is railtransport hiervoor uitstekend geschikt.

Goederenvervoer per spoor

Naast ons wegtransport, luchtvracht en zeevracht, biedt Durga Logistics u ook de mogelijkheid om uw goederen, pallets of speciaal transport via treintransport naar de plaats van bestemming te vervoeren. In een treinwagon kunnen de ladingen en volumes een stuk groter zijn dan met vrachtwagens. Railtransport is economisch en milieutechnisch gezien dan ook een goede manier van goederentransport.

De voordelen van railtransport

 • De snelheid
  Treinen kunnen sneller rijden dan vrachtwagens
 • Hoge efficiency
  Spoorwegen zijn vaak efficiënt ingedeeld, waardoor de routes korter zijn. Daarmee kunt u besparen op transportkosten
 • Gebruiksgemak
  Met een transporttrein kunnen grote zendingen eenvoudig vervoerd worden
 • Volume voordeel
  Bij een grote volume goederen over een lange afstand, is goederenvervoer per spoor een voordelige manier van transporteren

Is railtransport iets voor uw bedrijf?

Indien u de mogelijkheden wilt onderzoeken om te kijken of railtransport en goederenvervoer per spoor wellicht voor uw bedrijf meer voordelen biedt, kan het zinvol zijn om ons te contacten om dit te bespreken. Wij lichten de voordelen en mogelijkheden graag toe, zodat u op basis van deze informatie een beslissing kunt nemen. Afhankelijk van de lading die u wilt laten transporteren, zullen wij altijd een advies uitbrengen welk transportmiddel hiervoor het meest geschikt is.

Is railtransport iets voor uw bedrijf?

Heeft u een lading voor railtransport dat op korte termijn naar uw klant binnen of buiten Europa vervoerd moet worden? Doe gelijk een aanvraag voor railtransport, zodat wij u alle mogelijkheden kunnen uitleggen!

“Met railtransport kunt u kosten besparen op grote zendingen die snel vervoerd moeten worden ”

  This post is also available in: Holandés Inglés

  0 comentarios

  Dejar un comentario

  ¿Quieres unirte a la conversación?
  Siéntete libre de contribuir!

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *