Als internationaal transportbedrijf in Rotterdam, zijn wij mede gespecialiseerd in zeevracht, containervervoer, groupage, verschepen en sea cargo. Goederen vervoeren via zeevracht kan soms gecompliceerder zijn, omdat er zwaardere eisen aan worden gesteld. Gelukkig heeft Durga Logistics de kennis en ervaring in huis om als volwaardig transportpartner uw zeecontainers of grote lading per zeevracht op de juiste plaats van bestemming te brengen.

Zeevracht naar alle havens over de hele wereld

Met ons mondiaal netwerk bieden wij de mogelijkheid om uw lading goederen naar elke bestemming in de wereld te bezorgen. Omdat het hoofdkantoor van ons transportbedrijf zich in Rotterdam bevindt, is het regelen van zeevracht naar alle havens in de wereld makkelijk te realiseren. Voor zowel containervervoer, palletvervoer, groupage of bulkgoederen, kunnen wij de transport hiervan op ons nemen.

Perfecte afhandeling van zeevracht

In bepaalde gevallen kan het nodig zijn om uw lading via zeevracht te laten vervoeren. Onze ervaren transportpartners vervoeren uw zeevracht binnen de door u gestelde termijn en zorgen ervoor dat deze de eindbestemming in goede conditie bereikt. Precies volgens afspraak! Aan de hand van uw specifieke vraag en behoefte aan zeetransport, zoeken wij graag voor u uit wat voor uw bedrijf de beste keuze zal zijn.

Het vervoeren van zeecontainers via zeevracht

Bij Durga Logistics wordt het meeste een beroep gedaan op het laten vervoeren van zeecontainers. Deze worden gezamenlijk vervoerd vanuit de haven van Rotterdam. In opdracht van rederijen, expediteurs en handelsagenten, regelen wij het containervervoer met zeetransport door en naar heel Europa en de Benelux. Het verzenden van goederen per zeecontainer is een economische, zekere en veilige manier van verscheping naar uw klanten over zee.

Zeevracht in combinatie met andere transportmiddelen

Voor ons is het makkelijk om zeevracht met andere transportmiddelen te combineren, zoals bijvoorbeeld met wegtransport, railtransport of desgewenst met luchtvracht. Het ideale voor u is dat u met Durga Logistics dan te doen heeft met één logistieke partner die alles voor u regelt. Wij halen en brengen uw zendingen binnen de gestelde termijn precies waar u ze wilt hebben. Op deze manier kunt u met ons altijd uw productie en voorraad efficiënt plannen en afhandelen.

U wilt een zeevracht laten vervoeren?

Wilt u graag met ons de mogelijkheden van zeevracht bespreken, kunt u hiervoor gelijk een aanvraag indienen. Wij nemen dan alle opties met u door en weet u gelijk wat u van ons kunt verwachten.

“Zeetransport biedt zeker veel voordelen, vraag ons er naar”!

  This post is also available in: HolandésInglés

  0 comentarios

  Dejar un comentario

  ¿Quieres unirte a la conversación?
  Siéntete libre de contribuir!

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *