Heeft u een vracht goederen die in de tijdelijke opslag moeten? Met onze warehousing service kunt u daarvoor ook bij Durga Logistics terecht. Onze warehouse in Rotterdam voorziet hierin uw behoefte voor goederenopslag die op een later moment vervoerd moeten worden.

Tijdelijke opslag van goederen in Rotterdam

Wilt u tijdelijke opslagruimte huren in Rotterdam voor uw goederen, omdat deze pas later getransporteerd kunnen worden, bieden wij u in ons logistiek centrum hiervoor de gelegenheid. Door de centrale ligging en in de nabijheid van belangrijke snelwegen, binnenvaartroutes en spoorverbindingen, is ons warehouse een ideale locatie om uw goederen in tijdelijke opslag te plaatsen. Wij bieden ruimte voor verschillende hoeveelheden goederen en nemen voor u alle in- en uitgaande processen bij warehousing in de gaten.

De veiligheid van uw goederen zijn bij ons in de beste handen

Wij dragen zorg voor een constante temperatuur en luchtvochtigheid in onze opslagruimte, waardoor wij hier uiteenlopende goederen in opslag kunnen plaatsen. Daarnaast hebben wij de juiste faciliteiten om de veiligheid van uw opgeslagen goederen te waarborgen. Durga Logistics maakt zich sterk om bij de hele logistiek u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Tijdelijke opslag en transport

Wilt u de bij ons opgeslagen goederen alsnog laten vervoeren, kunt u gebruik maken van onze wegtransport om uw vracht elders naar Nederland te vervoeren. Moeten uw goederen naar het buitenland vervoerd worden, kunt u gebruik maken van ons internationaal transport. Ook kunnen wij uw zending gereed maken voor zeevracht, luchtvracht of railtransport. 

Daarbij bieden wij ook de service om een zending met spoedtransport razendsnel op de plaats van bestemming te brengen.

De voordelen van tijdelijke opslag bij Durga Logistics

 • Uw goederen veilig in opslag tot het moment van vervoer
 • Afhankelijk van de beschikbare ruimte voor korte of langere opslag
 • De goederen kunnen op elk gewenst moment vervoerd worden
 • Met één telefoontje kunnen wij snel opslagruimte vrij maken
 • Kosten besparen op het huren van dure opslagfaciliteiten

U wilt uw goederen in tijdelijke opslag plaatsen?

Heeft u een zending goederen die u in tijdelijke opslag bij ons wilt onderbrengen? Neem dan gelijk contact met ons op zodat wij dit voor u kunnen regelen!

“Tijdelijke opslag en goederenopslag bij Durga Logistics is het meest ideaal”

  This post is also available in: Dutch Spanish

  0 replies

  Leave a Reply

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *